Jak přitáhnout PRAVÉHO partnera…

Toto je druhý krok k tomu pozvat do svého života PRAVÉHO partnera. Tento princip funguje i když žijete ve vztahu, ale není to ono a chtěli byste váš vztah změnit…

Pokud jste nečetli krok první, tak se podívejte na tento článek: Proč se nedaří najít PRAVÉHO partnera! >>

Chovejte se jako byste už toho partnera měli. Často se to totiž opravdu stane.

Možná budete mít otázku: ‚‚A jak se mám chovat, jako bych měla partnera? To mám dělat že vedle mě je imaginární přítel? To budu vypadat jako blázen‘‘…

Ne tak docela… chovat se jako kdyby neznamená předstírat v realitě to, co není, ale žít v těch pocitech, ve kterých byste byli, kdybyste toho partnera měli. 

👉 S tím vám pomůžou meditace, které Jirka vytvoří do Online kurzu: Jak přitáhnout a udržet PRAVÉHO partnera! >>

A věřte nám, že tento kurz je i pro ty z vás, kteří žijete ve vztahu a chcete váš vztah proměnit, protože budeme pracovat s důležitými principy, jak to udělat, abyste vztah udrželi naživu a dozvíte se také hlavně, před čím se potřebujete OCHRÁNIT. 

Před čím potřebujete chránit sami seba, vašeho partnera a váš VZTAH…

Zde se dostáváme do fáze, co znamená chovat se jako kdyby – Chovejte se, jako byste byli hodni LÁSKY, protože právě teď už jste…

Jeden problém z tohoto cvičení spočívá v tom, že máme určité představy co znamená být hoden lásky, které jsou často falešné…

– Takže si například začneme představovat, že budeme hodni lásky až budeme vydělávat určitý obnos peněz.

– Budeme hodni lásky až přestaneme být tak kritičtí, jak nám říkali, že jsme…

– Až se budeme lépe chovat k lidem, víc se snažit vyjít vstříc, a všechny tyhle představy o tom, jací bychom měli být, abychom si lásku zasloužili. 

Ano, všechny tyhle představy vyplývají z toho jak nám říkali rodiče, rodina a okolí ve kterém jsme vyrůstali, kdy jsme hodni lásky..

Věta typu: ‚‚No jestli se budeš takhle chovat, tak tě nikdo nebude mít rád‘‘…

Tahle věta má mnoho podob, ale vždy obsahuje to stejné: 

Rodiče se snažili, abychom se chovali, jak si představují, že bychom se měli chovat, a pokud se tak nebudeme chovat, spustí to v tom rodiči emocionální reakci. 

Ta reakce je ale jeho, a většina rodičů s touto svojí vnitřní reakcí nepracovala, a proto se snažili řídit a kontrolovat nás, aby se nemuseli setkat se svými nezpracovanými zraněními. 

Proto jste byli hodni lásky kdykoliv a nemuseli jste se snažit nějak chovat. To, co vám rodiče tvrdili nebyla pravda, byl to jejich emocionální spouštěč a to, v co věří oni. 

Příklad…

Rodiče děti učí poděkovat, často to učí stylem, že dítěti řeknou, poděkuj pěkně někomu za něco, když okamžitě nepoděkuje. 

Když ani pak hned nepoděkuje, spustí se jim emocionální reakce, co si o nich bude myslet ten dotyčný, kterému to dítě nepoděkovalo, a tak začnete jako rodič víc tlačit na to dítě. ‚‚Jestli nebudeš děkovat, už ti nikdy nikdo nic nebude chtít dát.‘‘ A podobné věty. 

Děti se ale jednoduše učí od nás a naučí se děkovat, tak jak to vidí u nás. Naše děti jsou toho zářným příkladem. Někdy ale nepoděkují okamžitě, protože když něco dostanou, tak prostě prožívají tu dětskou radost. A na nás dospělých je vidět tu jejich radost a že to je to, co vyjadřuje jejich děkuji. 

Proto jste hodni lásky vždycky a za každých okolností, a neznamená to nečinnost. Neříkám vám, že nemáte děkovat, ale nemusíte se snažit tak urputně, nemusíte dělat všechny ty věci, co vám řekli, ale můžete je přirozeně nechat přijít.

Proto ani nemusíte hledat lásku, ona si vás najde.Jirku jsem málem minula, protože ten večer na čarodky, kdy jsme se potkali, jsem na tu akci vůbec nechtěla jít.

Den předtím jsem totiž ukončila jeden takový vztah nevztah, už dlouho to bylo takové jestli z toho něco bude nebo nebude, tak jsem si uvědomila, že by to byl stejně jen vztah, kde by se ten partner líbil rodičům a jim bych se zavděčila a zalíbila, ale nebyl to partner pro mě. Tak jsem to už rovnou skončila. 

I tak jsem si to obrečela a druhý den na tu akci na čarodky, kde jsem potkala pak Jirku, jsem jít nechtěla, protože jsem se necítila tak ready, v překladu jsem byla smutná a necítila jsem se na to, že bych na té akci mohla oslňovat, tak jak jsem to vždy dělala, protože jsem si myslela, že jedině tak toho partnera zaujmu. Když budu vždy zábavná, veselá, budu mít rychle vždy co odpovědět.

Ale volala mi kamarádka, která mě tam pozvala, ať stejně přijdu, a tak jsem si řekla, že teda jo, že jsem ráda, že mě chce vidět i tak, a že nemusím oslňovat a hledat vždy partnera.) no a samozřejmě jsem ho našla 🙂

Přestala jsem se snažit být hodna lásky a cítila jsem se, že jsem hodna lásky, že mě tam chtějí i tak, bez mojí velké snahy.

Všechny ty věci, co jsem dělala, abych si zasloužila lásku, byly nakonec ty věci a činnosti, kde jsem toho partnera míjela. 

Jirku jsem třikrát málem minula, protože jsem dělala věci, které jsem si myslela, že mám dělat, abych ho potkala. Ale nemusela jsem se tak snažit, naopak mohla jsem dělat jen věci, které cítím, že chci nebo nechci…

Proto se ciťte hodni lásky, protože si ji zasloužíte za jakýchkoliv podmínek a to že nepřichází, je právě důsledkem toho, že se moc snažíte chovat tak, jak vás naučili a pak svoji lásku míjíte…

Do větší hloubky se tím zabýváme v online kurzu: Jak přitáhnout a udržet PRAVÉHO partnera! >>

Mějte se krásně,

Jiří Majkus

Meditace ZDARMA!

Stáhněte si ZDARMA audio nahrávku Vedené MEDITACE: "Odstranění BLOKŮ z minulých VZTAHŮ"...