4 kvality VĚDOMÉHO vztahu…

💞 (Online kurz): Jak přitáhnout a udržet PRAVÉHO partnera! >>

V dnešní době procházejí vztahy zásadní proměnou. Současné paradigma nefunguje. Lidé jsou v lásce nespokojení a lidé nevědí, jak na to, aby vztahy fungovaly.

A věřte nebo ne, není to špatně. Protože když se systémy hroutí, právě tehdy se mění.

Věříme, že právě to se děje v oblasti intimního partnerství. Rozpad nás nutí přejít k vědomé lásce.

Co je tedy přesně VĚDOMÝ VZTAH?

Je to romantický vztah, který má svůj účel, a tím účelem je růst.

Individuální růst. Růst v páru. Růst, který dělá svět lepším místem.

V současné době většina lidí vstupuje do vztahů, aby uspokojila své osobní potřeby. Několik let to může fungovat, ale nakonec nás vztah zklame a my v důsledku toho skončíme nespokojení.

Když se však dva lidé spojí s úmyslem růst, jejich vztah směřuje k něčemu mnohem většímu než k uspokojení. Partnerství se stává cestou vývoje a oba jedinci mají příležitost rozvinout se více, než by dokázali sami. Výsledkem je hluboké uspokojení a dlouhodobé naplnění.

Pokud tedy patříte k těm, kteří se cítí být povoláni k tomu, aby posunuli romantickou lásku na vyšší úroveň, níže uvádíme čtyři vlastnosti, které charakterizují to, o čem je vědomý pár. Vítejte na cestě vědomého vztahu; toto je láska na vyšší úrovni.

A nezapomeňte se podívat a získat Online kurz: Jak přitáhnout a udržet PRAVÉHO partnera, kde přesně s těmito principy budeme pracovat! >>

1) Vědomý pár není připoutaný na výsledek vztahu – na prvním místě je růst.

To, že nejste vázáni na výsledek vztahu, neznamená, že je vám jedno, jak to dopadne! Neznamená to také, že nemáte představy o tom, jak chcete, aby váš vztah dopadl.

Znamená to toto: Jste více oddáni zkušenosti růstu než tomu, aby vztah „fungoval“.

Skutečnost je taková, že jsme tu proto, abychom rostli. Fyzicky, duševně, emocionálně i duchovně. Když se růst zastaví, máme automaticky pocit, že se něco pokazilo. Protože se to stalo. Bez růstu neplníme účel své duše.

Bohužel dnešní vztahy mají tendenci růst spíše dusit, než ho posilovat. To je jeden z hlavních důvodů, proč selháváme v romantické lásce.

Proto se na růst zaměříme také v online kurzu – Jak přitáhnout a udržet PRAVÉHO partnera, kde si řekneme, jakým způsobem ve vztahu růst! >>

Chceme, aby se náš partner choval určitým způsobem, potlačujeme sami sebe, abychom se zalíbili druhým, a zanedlouho se cítíme malí, utlačovaní a zmatení tím, kým jsme se stali. To nevyhnutelně způsobí, že se vztah začne jevit jako klec, ze které se chceme vymanit.

Pravda je však bohužel taková: Do klece jsme se dostali sami.

Vědomý pár si cení růst víc než čehokoli jiného, protože ví, že to je tajemství, jak udržet VZTAH skutečně při životě.

Protože nejde o to spolu jen za každou cenu zůstat…

I když je růst děsivý (protože nás zavádí do neznáma), je tento pár ochoten usilovat o svůj růst, a to i s rizikem, že vztah přeroste.

Díky tomu si vztah udržuje přirozený pocit živosti a lásky mezi dvojicí.

2) Každý osoba ve vztahu se zavazuje, že bude zodpovědná za své emoce a traumata.

Vědomé páry vědí, že všichni máme zranění z minulosti, a chápou, že tato zranění se ve vztahu projeví.

Jinými slovy, očekávají, že se budou cítit opuštěni, uvězněni, odmítnuti, přehlíženi a jakékoliv jiné posrané pocity, které se objeví, když se úzce spojíme s druhou osobou.

Většina z nás stále věří, že ve vztazích by se měli cítit jen dobře, a když se objeví špatné pocity, něco se strašně pokazilo. V této situaci nám uniká, že tyto pocity pramení z našeho vlastního chybného vzorce! Tyto problémy nejsou způsobeny našimi partnery; ve skutečnosti je způsobují naše vnitřní zranění a omezující přesvědčení.

Vědomý pár je ochoten podívat se na své minulé a současné problémy ve vztazích, protože ví, že když se postaví těmto systémům přesvědčení, může se vyvinout do nové vztahové reality. Dysfunkční vzorce se rozpustí, ale pouze tehdy, když za ně nejprve převezmeme odpovědnost.

S tím vás také naučíme pracovat v novém online kurzu: Jak přitáhnout a udržet PRAVÉHO partnera! >>

3) Všechny pocity jsou vítány, žádný vnitřní proces není odsuzován.

Ve vědomém vztahu je prostor pro pocity čehokoli. A nejen to, je zde prostor tyto pocity a fantazie partnerovi vyjádřit.

Tohle je ostrá oblast… není to snadné. Ale je to také jedna z nejlépe uzdravujících věcí, které můžeme ve vztahu zažít.

Je vzácné být naprosto upřímný v tom, kdo jste, a dovolit partnerovi totéž. To, co uslyšíte, se vám nemusí líbit – ve skutečnosti to ve vás může vyvolat peklo -, ale jste ochotni se nechat vyvolat, pokud to znamená, že váš partner může být autentický.

Jak už jsme řekli, jsme zvyklí se formovat a měnit, abychom se zalíbili lidem, které milujeme, protože nechceme, aby nás přestali milovat! To v našich vztahů dusí lásku.

Jedinou možností je RADIKÁLNÍ upřímnost.

Odhalit části sebe sama, které je těžké sdílet, a nechat partnera udělat totéž. To vede k pocitu, že jste poznáni, viděni a skutečně pochopeni – což je kombinace, která automaticky posílí vaši lásku.

4) Vztah je místo pro praktikování lásky.

Láska je nakonec cvičení.

Praxe přijetí, přítomnosti, odpuštění a rozpínání srdce do zranitelných oblastí.

Někdy se k lásce chováme, jako by to byl cíl. Stále chceme ten vrcholný pocit, a když ho nemáme, nejsme spokojeni s tím, čím se vztah stal. Podle našeho názoru se tak míjíme s podstatou lásky.

Láska je cesta a objevování. Je to ukázat se pro všechny rozmanité nuance vašeho vztahu a ptát se sám sebe: „Co by tady láska udělala?“. Odpověď bude pokaždé jiná, a díky tomu se se svou láskou vydáte za dobrodružstvím do nových vnitřních teritorií … a budete se rozšiřovat a měnit ohromujícím způsobem!

Vědomá dvojice je odhodlaná být ztělesněním lásky. A díky jejich oddanosti a praxi se láska v jejich životě a vztahu projevuje způsobem, který by si dříve nedokázali představit.

Připojte se k nám do online kurzu: Jak přitáhnout a udržet PRAVÉHO partnera, který vám pomůže takový VĚDOMÝ vztah vytvořit s tím vaším PRAVÝM partnerem! >>

Jiří a Lucy Majkusovi

Meditace ZDARMA!

Stáhněte si ZDARMA audio nahrávku Vedené MEDITACE: "Odstranění BLOKŮ z minulých VZTAHŮ"...